2014-05-20 09:08:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Bizonytalan a kapcsolatát illetően

Napi horoszkóp május 20-ra 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma sikerül egy apróbb részeredményt elérnie egy ügyben, mellyel ráadásul úgymond a kecske is jóllakhat, meg a káposzta is megmarad. Azért még ne bízza el magát, mert lesz még miért küzdenie. Soha ne adja fel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Némi rafinériára lesz szüksége a mai napon, ha meg akarja tartani a megszokott harmóniát a kapcsolatában. A szelíd jó szó többet ér, mint a haragos kiabálás, vagy a szótlan sértődöttség. Persze a hatékony párbeszédhez kettő kell.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma kisebb vitára kerülhet sor a munkahelyén. Ön nem az a fajta, aki egykönnyen feladja az elképzeléseit, de azért szüksége lesz némi hajlékonyságra, és találékonyságra is. Amit elér, az nem sok, de nem is kevés.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A lelki békéje nagyban függ az egzisztenciális helyzetétől. Ezért jól teszi, ha utánajár végre a lehetőségeinek. Ha úgy érzi, hogy több van önben, mint amennyit jelenleg fel tud mutatni, akkor tárja fel a karrierterveit a főnökének.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ne engedje, hogy a dühe elragadja ma egy munkahelyi vita során. Csak akkor tud jól érvelni, ha hagy magának időt arra, hogy lehiggadjon. Márpedig fontos lenne a győzelem, és nemcsak önnek. Mások is függnek ugyanis öntől.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Folyton a múlton rágódik, a régi kedvest nem tudja kiverni a fejéből. Ha ön már másik, új kapcsolatban él, akkor legjobban teszi, ha még a régi fotókat is megsemmisíti. Ha magányos, akkor talán még van értelme az újrakezdésnek

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nagy szüksége volna arra, hogy valami módon növelje az önbizalmát. Sajnos ezt most nem oldhatja meg önerőből. Támogató szavakra, bíztató mosolyra lenne szüksége hozzá. Keresse fel az egyik igazi jó barátját! Van egypár ilyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön nagyon jó szívű, ezért sokat segít a kollégáinak is. Csak azt ne hagyja, hogy ez az átmeneti szolgálatkészsége megszokássá váljon. Ezzel ugyanis azt érheti el, hogy majdan kötelességének róják fel, amit most szívességből tesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Lelkének viharait csak egy tisztázó beszélgetéssel csillapíthatja le. A mai napon sort keríthet rá, ha van alkalma megszervezni egy találkozót az illetővel. Mert az ügy kényes volta igényli a személyességet, nem intézhető el egy telefonnal.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Jól teszi, ha tartja magát az elhatározásaihoz. Talán nehezebben megy a dolog, mint remélte, de egy társkapcsolati ügyben most nincs helye az engedékenységnek. A következetessége egyben a megbízhatósága záloga is.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha családi perpatvarba keveredik, ön hajlamos lehet arra, hogy egyszerűen elmeneküljön, hogy inkább kivonja magát belőle. De van olyan ügy, amiben ezt nem teheti meg. Gondoljon a következményekre is, mielőtt odébbállna!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Bizonytalan a kapcsolatát illetően, s ezért tanácsért fordul a barátaihoz, vagy a szüleihez. A tanács azonban legyen bármilyen okos is, a döntést önnek kell meghoznia. A felelősség is teljes egészében önt terheli éppen ezért.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: